top of page
_S2A1646.jpg
Lies Vanacker - Dogs in Mind

LIES VANACKER

Ik had het geluk mijn kindertijd door te mogen brengen met verschillende honden. Rex, Prutske, Kelly, Truus en Sloef zijn de honden die het meeste impact hebben gehad op mijn kindertijd. En Garonne natuurlijk, het paard van mijn nonkel. Zowel de honden als Garonne maakten me duidelijk hoe verschillend ze wel waren. Ze hadden elk hun eigen noden, ze vonden andere dingen belangrijk, en ook hun manier van communiceren was heel verscheiden. Zij werden mijn eerste inspirators.

Toen kwam Shiva in mijn leven, mijn weimaraner. Hij heeft mijn leven voor altijd veranderd.

Ons leven samen was intens. We kenden samen heel veel uitdagingen. Shiva had het vaak moeilijk en ik voelde me vaak machteloos en gefrustreerd. 

Ik wou het allemaal oplossen voor hem, maar er kwamen telkens nieuwe uitdagingen op ons pad.

Shiva inspireerde mij om verder te zoeken, en vooral om bewust te worden van onze eigen natuur. Hij daagde me uit om alles los te laten wat ik ooit had geleerd. Zo hielp hij mij terug te keren naar mijn eigen kern.

De weg die ik met Shiva mocht afleggen, heeft er voor gezorgd dat ik vanaf dag 1 op een andere manier in relatie stond met Ward, onze Oudduitse Herder.

Ik koos bewust voor een diepe focus op onze relatie. Ik wou weten hoe hij zich voelde, wat belangrijk was voor hem, hoe hij communiceerde, kortom: ik wou weten wie hij écht was. 

Zo is de begeleiding die ik bij Dogs in Mind aanbied, door de jaren heen behoorlijk geëvolueerd. Zowel onze puppybegeleiding, de begeleiding bij probleemgedrag, adviesgesprekken, onze speurlessen  & opleidingen zijn volledig gebaseerd op de manier waarop ik in het leven sta & hoe ik omga met anderen. 

 

Ik ont-moet je graag.

Koen Afschrift | Dogs in Mind

KOEN AFSCHRIFT

bottom of page